Natufood edelgistvlokken.

Eén van de bekendste merken edelgistvlokken, is die van Natufood. Je koopt edelgistvlokken van Natufood via de natuurvoedingswinkel, reformspecialist of online.  Je kunt hier natufood edelgistvlokken bestellen.

Natufood heeft veel meer natuur- en reform producten in haar assortiment en is in de natuurvoedingswereld een oude bekende. Ze zitten in Harderwijk en zijn groot geworden met biologische sappen, thee, lijnzaadolie, pompoenpitolie, antioxidanten, granen en veel meer. De Natufood gistvlokken behoren ongetwijfeld tot de meest verkochte smaakmakers van Nederland. Deze gistvlokken zijn verkrijgbaar in potten va 150 gram. Afhankelijk van waar je ze koopt, behoren ze tot de goedkopere gistvlokken.

Ook Natufood edelgistvlokken niet verhitten.

Net zoals de gistvlokken van de merken Matisson, Bountiful biologische edelgist, Food To Care en en andere merken edelgistvlokken, moet je deze gistvlokken niet verhitten.  In ieder geval niet langdurig. De gistvlokken verliezen daardoor hun voedingswaarde en dat is zonde.  Je kunt ze het beste puur gebruiken. Als je bijvoorbeeld zelf kaas maakt en de vlokken langdurig verhit, zal er weinig overblijven van de vitamines en mineralen.

Waar zijn edelgistvlokken Natufood te koop?

De natufood gistvlokken van 150 gram zijn te koop in de betere natuurvoedingswinkels en reformzaken. In de traditionele supermarkten vind je de producten van Natufood niet.  Ook kan je de natufood gezondheidsproducten steeds vaker online bestellen. Hier koop je je edelgistvlokken met laagste prijsgarantie. Dat geldt ook voor omega 3-6-9 producten en andere gezonde producten.

Waar vind je aanbiedingen Natufood edelgistvlokken?

Als je de gistvlokken van Natufood wilt bestellen, loont het wellicht de moeite om de prijzen te vergelijken en op zoek te gaan naar aanbiedingen. Bij veel online drogisterijen zijn edelgistvlokken te koop en in de aanbieding. Vergelijk vooral ook de prijzen van biologische edelgistvlokken en die niet biologisch geproduceerd zijn.