Edelgistvlokken en andere superfoods.

Overzicht superfoods

Vegan superfoods en supplementen.

Voor veganisten en vegetariërs zijn edelgistvlokken superfoods. Andere vegan foods zijn groenten zoals broccolli en boerenkool, paranoten, cashewnoten, amandelen, sesamzaad en sesamolie, pompoenpitolie en walnoten.  Op de websites veganistisch eten en veganistische recepten vind je meer over superfoods voor veganisten. Je leest onder de veganistische recepten ook hoe je veganistische kaas moet maken. Je zult zien dat edelgistvlokken in tal van recepten verwerkt worden. Bijvoorbeeld in een veganistische pizza of pasta.

Superfoods uit de natuur.

De meeste mensen denken dat superfoods alleen te koop zijn bij speciaalzaken, reformwinkels en natuurvoedingswinkels maar veel van deze top producten zijn vrij verkrijgbaar of kun je zelf eenvoudig kweken. Soms zijn deze Natu Foods zelfs gratis verkrijgbaar. Ga in de herfst maar eens tamme kastanjes, walnoten en hazelnoten zoeken. Gratis superfoods uit de natuur. Veel eetbare planten hebben een hoge en bijzondere voedingswaarde. Lees maar eens wat de kracht is van paardenbloemen, brandnetels of madeliefjes. De natuur geeft ons veel gratis energie.

Onbewerkte superfoods vaak het beste.

Onbewerkte producten bevatten meestal nog veel vitaminen en mineralen.  Vermijd zoveel producten met toegevoegde suikers en zout. Veel producten bevatten van nature al suikers en suiker en smaakmakers toevoegen aan producten voegt meestal niets toe.  Niemand hoeft een supermens te worden maar door op je voeding te letten en op een veganistische of vegetarische manier te leven, is de kans op hart- en vaatziekten kleiner en kan je misschien wel gezond oud worden.  Gezonde voeding is misschien wel belangrijker dan je denkt.  Edelgistvlokken, kunnen zeker bij veganisten, bijdragen aan een goede gezondheid. Biologische producten verdienen de voorkeur. Ook voor het milieu.